Adore.be | Urban Nails Groothandel - Opleidingen - Workshops
Winkelwagen Geen producten

ACRYLNAGELS

Acrylnagels zijn de sterkste kunstnagels van allemaal.  Urban Nails heeft prachtige poeders en één liquid die je voor alle kleuren kan gebruiken. Bekijk het ruime aanbod


» ACRYL POEDER » LIQUID » DAPPENDISH

Acryl kopen

Wil je kunstnagels zetten bij je klanten en gaat je voorkeur naar acrylnagels? Koop dan de acryl van Urban Nails. Deze acrylnagels zijn uiterst sterke kunstnagels waar je klanten wekenlang plezier van zullen hebben. Urban Nails heeft een groot assortiment aan prachtige kleuren acryl poeders en één liquid die je voor alle kleuren kan gebruiken. Wil je kwaliteit bieden aan je klanten, koop dan zeker hier de acryl voor in je nagelsalon. 

Het grote verschil tussen gel- en acrylnagels

Het zijn beide kunstnagels die je veel ziet terugkomen om nagels te verlengen en versterken, maar wat is nu juist het verschil? Het grote verschil zit hem in de werkwijze van de uitharding. Acryl hard uit aan de lucht en bij gelnagels is er een UV of LED lamp nodig om ze te laten uitharden. 

Acryl Producten 

In het assortiment van Urban nails vind je ook prachtige poeders en liquid die je voor alle kleuren kan gebruiken. Ten eerste bieden we de Urban nails color acryls aan. Dit zijn hoog gepigmenteerde, gekleurde acryl poeders van de beste kwaliteit. Je kan de nagels van klanten schilderen, kleuren en strooien met acrylpoeder om een 2D of een 3D werk te verkrijgen. Ten tweede hebben we ook de acryl liquid van Urban Nails in ons assortiment. Deze liquid is van hoge kwaliteit en alleen geschikt voor professioneel gebruik. De liquids zijn verkrijgbaar in diverse volumes: 100, 200, 500 en 1000 ml. In onze nagelwebshop vind je ook verschillende dappendish om te gebruiken bij het zetten van acrylnagels. Hier kan men de acryl liquid in doen tijdens het styleren. We hebben een dappendish in de vorm van een prachtige diamant en een dappendish met kurk. 

Contacteer ons

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Twijfel niet om dan contact met ons op te nemen. We staan steeds klaar om de hulp te bieden die je nodig hebt. Je kan ons contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op of je kan ons steeds telefoneren op het nummer 0032(14)416472. Wens je ook de nieuwste updates en nieuws in je mailbox te ontvangen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief| Meer

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Adoré Nail Cosmetics BV - BTW BE0478.340.652. - Groothandel - Opleidingen - Workshops - Urban Nails