Adore.be | Urban Nails Groothandel - Opleidingen - Workshops
Winkelwagen Geen producten

OPLEIDINGEN / WORKSHOPS

Bij Adoré Nail Cosmetics volg je een top opleiding tot nagelstyliste.  Meer dan 20 jaar ervaring en passie in combinatie met de fantastische  producten van Urban Nails! Docente Kelly Hombroeckx verzorgt de lessen, zij is gecertifieerd educator en draagt het nagelvak nauw aan het hart.  Van basislessen tot specialisatie technieken en nail art workshops, je bent bij Adoré Nail Cosmetics in goede handen!


» WORKSHOPS » ONLINE WORKSHOPS » OPLEIDINGEN

Nagel workshops

Wil je meer leren over de verschillende technieken en het plaatsen van nailart tijdens een nagel workshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De trainingen van Adoré Nail Cosmetics worden gegeven door Urban Nails docente Kelly Hombroeckx. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring en een grote passie voor het nagelvak. Doordat ze zich steeds blijft bijscholen, ben je bij haar in zeer goede handen en kan je er honderd procent zeker van zijn dat je de meest hedendaagse technieken aangeleerd krijgt. Wil je mooie slanke stiletto shape nagels leren maken? Of eerder leren bijwerken met een frees? Of ben je geïnteresseerd in een workshop herbalanceren, corrigeren, sneller en strakker leren lakken? Je kan het allemaal leren tijdens onze nagel workshops.

Nagel cursus online

Ontdek onze gloednieuwe online nagel cursussen, trainingen en workshops. Je kan onder andere een online nagel workshop volgen voor het leren maken van salon art 3D bloemetjes of voor het maken van de meest makkelijke bloemetjes met color gel of gelpolish. Je kan de online nagel workshop volgen vanuit je eigen nagelsalon of zelfs van thuis uit. 

Nagelopleiding volgen

Tijdens de opleidingen wordt uitsluitend gewerkt met producten van Urban Nails. De benodigde materialen vind je onder de rubriek “startpakketten”. We hebben verschillende nagelopleidingen die van jou een geweldige nagelstylist zullen maken. Tijdens onze allround nagel opleiding van 15 lessen leer je de basistechnieken van het zetten van gelpolish, acryl, gel of nextgel. Heb je al een stevige basiskennis? Dan kan je gaan voor de allround professional lessen. Dit zijn 7 lessen voor ervaren nagelstylistes waar je je kan bijscholen met de meest hedendaagse applicatie technieken of waar je kan leren werken met Urban Nails producten en technieken. Het is met andere woorden een versnelde versie van onze basisopleiding voor de ervaren stylistes. Ook als je maar met één specifiek product aan de slag wilt gaan, kun je kiezen voor onze opleidingen. We hebben een nagelopleiding voor de modules acryl, gel en next gel die allemaal bestaan uit 8 lessen. Deze lessen zijn opgebouwd met een gedeelte theorie en praktijk. We hebben ook nagelopleidingen van twee dagen waar je dan meer leert over freestechnieken of gel polish. Wil je liever een op maat gemaakte les waar alle aandacht alleen maar naar jou gaat? We bieden ook heel graag privélessen aan die ingevuld worden naar jouw wensen. Een privéles van een nagelopleiding heeft een duur van 3 uur en wat we jou leren, beslis je helemaal zelf!

Contacteer ons

Wil je meer weten over onze nagelopleidingen, nagel workshops of nagel cursussen online? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven graag een extra woordje uitleg of beantwoorden graag al je vragen. Je kan ons steeds bereiken via het nummer: 0032(14)416472 of je kan altijd een mailtje sturen naar info@adore.be. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden. | Meer

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Adoré Nail Cosmetics BV - BTW BE0478.340.652. - Groothandel - Opleidingen - Workshops - Urban Nails