Urban Nails | Groothandel - Opleidingen - Workshops
Een ruim assortiment aan showtips in allerlei vormen en maten.  Ontdek ze hier


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

GLUE TABS

Kleefstickers voor het plakken press on tips

1,95*

visibility

PRESENTATIE SPIEGEL ROSé

Spiegeltje om tips te presenteren/fotograferen | kleur: rosé

3,95*

visibility

PRESENTATIE SPIEGEL SILVER

Spiegeltje om tips te presenteren/fotograferen | kleur: zilver

3,95*

visibility

Press on klem (2st)

Klemmetjes om press on tips vast te houden

3,95*

visibility

Press-on/Showtips Almond Clear 72 stuks

Press-on/Showtips

4,95*

visibility

Press-on/Showtips Almond Naturel 72 stuks

Press-on/Showtips

4,95*

visibility

Press-on/Showtips Baby Stiletto clear 72 stuks

Press-on/Showtips

4,95*

visibility

Press-on/Showtips Baby Stiletto Naturel 72 stuks

Press-on/Showtips

4,95*

visibility

Press-on/Showtips Coffin Clear 72 stuks

Press-on/Showtips

4,95*

visibility

Press-on/Showtips Coffin Naturel 72 stuks

Press-on/Showtips

4,95*

visibility

PRESS-ON/Showtips Square Clear 72 stuks

4,95*

visibility

Showbox klein

Fijne, compacte doosjes om je prachtige creaties in te showen

5,95*

Showtips kopen

Showtips zijn ideale tools waarmee je designs en kleuren die jij aanbiedt in je nagelsalon kunt tonen aan klanten. Urban Nails biedt een groot assortiment showtips aan in verschillende vormen en kleuren waarmee je dus bereid bent om meerdere sets te maken die je achteraf kan presenteren in je nagelsalon. Kies de vorm die jij wilt tonen en design deze zodat je een geweldige presentatie hebt van de nagels die klanten in je nagelsalon kunnen laten zetten of hoe ze hun nagels kunnen laten pimpen. Laat de showtips stralen in je etalage of nagelsalon en overtuig je klanten van je kunsten! 

Press-on tips

Press-on tips kunnen in tegenstelling tot showtips wel op nagels van jouw klanten worden gezet. Door press-on tips kan je heel snel prachtige nagels zetten in een mooie vorm en origineel design. Deze kunnen 2 weken goed blijven zitten, maar ze kunnen ook bijvoorbeeld tijdelijk voor een speciale gelegenheid geplaatst worden zodat je ze al kan verwijderen na 2 dagen. Press on tips is een geweldige kans om een nieuw publiek aan te trekken zoals verplegers, dames die in de voedingsindustrie werken, kassières... In deze beroepen mogen vrouwen geen kunstnagels dragen maar door press-on tips geven we ze toch de kans om een weekend te stralen met prachtige nagels. 

Wat kan je allemaal doen met showtips?

Je kan de showtips gebruiken om een design te presenteren aan je klanten maar showtips worden ook regelmatig gebruikt als oefeninstrument. Showtips zijn populair om verschillende technieken op uit te oefenen. Je wilt natuurlijk geen fouten maken waar je klanten bij zijn, daarom kun je showtips kopen van Urban Nails en hierop de allernieuwste technieken oefenen. Vergeet niet, oefening baart kunst!

Groot assortiment van showtips in onze nagelwebshop

Urban Nails heeft een enorm groot assortiment aan showtips en press-on tips die jij in je nagelsalon kunt gebruiken en presenteren aan klanten. De meeste showtips zitten verpakt per 72 stuks. In onze nagelgroothandel vind je de almond, baby stiletto en coffin tips. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de kleuren naturel en clear en je kunt ze telkens gebruiken zowel als showtips of als press-on tips. We hebben ook de stiletto clear showtips in stiletto vorm die je kan kopen in het wit, clear, zwart of naturel. Wanneer je niet veel showtips nodig hebt, kan je ook kiezen voor onze showtips die verpakt zijn per 20 stuks. Deze zijn beschikbaar in onze nagelwebshop in het zwart en naturel. Ben je daarnaast op zoek naar klemmetjes waarmee je de press on tips kunt vasthouden? Ook deze vind je terug in onze nagelwebshop.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Adoré Nail Cosmetics BV - BTW BE0478.340.652. - Groothandel - Opleidingen - Workshops - Urban Nails