Adore.be | Urban Nails Groothandel - Opleidingen - Workshops
Winkelwagen Geen producten

SJABLONEN

Urban Nails sjablonen zijn vervaardigd uit een stevige kwaliteit papier en in PVC voor gel.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Nagel sjablonen zijn belangrijke accessoires voor een nagelsalon

Sjablonen voor nagels zijn hulpmiddelen om de natuurlijke nagels van een klant te verlengen. Deze sjablonen plaats je onder de natuurlijke nagel en dit vormt dan de basis om gel of acryl aan te brengen. Een sjabloon is zelfklevend waardoor de stabiliteit tijdens de behandeling gegarandeerd kan worden. Je kan op die manier de gel of acryl aanbrengen op de natuurlijke nagel en deze laten overlopen op het sjabloon tot de gewenste lengte. De nagel sjablonen worden pas verwijderd wanneer de gel of acryl goed uitgehard is. 

Aanbod van nail forms

In onze nagelwebshop vind je verschillende soorten sjablonen terug. Je hebt ten eerste de normale nail forms van Urban Nails die je kan gebruiken voor het maken van normale tot lange nagels. Anderzijds kan je gaan voor de Urban Nails Forms PVC gel. Het grote verschil is dat deze sjablonen een transparant deel bevatten dat ervoor zorgt dat ook je witte gel beter kan uitharden. Als laatste kan je de Stiletto nail forms kopen waarmee je stiletto nagels of andere extreme vormen kan maken. 

Sjablonen om nagels vorm te geven

De stiletto sjablonen zijn niet alleen ontworpen om de nagels langer te maken. Ze zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de modellage van stiletto nagels, maar het kan ook worden gebruikt voor het verlengen en repareren van alle andere kunstnagels. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie c-curve modelleren op de nagels van je klanten. 

Nagel sjablonen kopen

Wil je nagel sjablonen kopen voor je nagelsalon? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor de nagel sjablonen van Urban Nails. De sjablonen van Urban Nails hebben een uitstekende kleefkracht en ze zijn voorzien van een verlengingstechniek van verticale en horizontale lijnen om de modellage met acryl nagels of uv gel nagels makkelijker te maken. Wanneer het nodig is om het sjabloon op maat van de klant bij te trimmen heb je alvast de kniplijntjes klaarstaan. Wil je veel sjablonen kopen? Ga dan voor de Urban Nails rol van 500 nagel sjablonen. Anders kan je starten met een rol van 100 nagel sjablonen. | Meer

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Adoré Nail Cosmetics BV - BTW BE0478.340.652. - Groothandel - Opleidingen - Workshops - Urban Nails