Adore.be | Urban Nails Groothandel - Opleidingen - Workshops
Winkelwagen Geen producten

FREES

Ben jij op zoek naar een elektrische vijl? Er zijn zoveel nagel frees toestellen verkrijgbaar, soms zie je het bos door de bomen niet meer...
We hebben er bij adore.be voor gekozen om niet een te ruim aanbod van electrische frezen in ons gamma op te nemen, we hebben voor jou een selectie gemaakt, 2 goede toestellen, 2  zeer fijne nagel frezen met een goede prijs-kwaliteit.  
Je zoekt een frees met weinig trilling? Je zoekt een frees met een krachtige motor? Een nagel feees die betaalbaar is tyoch een lang meegaat?
Bekijk hier welke selectie elektrische nagel frees we voor u hebben uitgezocht.


» RUSSIAN MANICURE BITS » URBAN STYLE FREESBITS
Weergave:
 


Bezig met laden...

Nagelfrees kopen

Waarom is het aangeraden om een nagelfrees te kopen voor in je nagelsalon? Door gebruik te maken van een elektrische nagelvijl werk je veel ergonomischer en kun je de tijd beperken. Je kan een frees gebruiken om het oude product dat zich op de nagels bevindt weg te vijlen, de nagels in een bepaalde vorm te vijlen, de nagel in te korten of de acryl of gel glad te vijlen. Het is eventueel ook mogelijk om de natuurlijke nagel van je klant te vijlen, maar hier moet je heel voorzichtig te werk gaan en een fijn bitje gebruiken. In onze nagelwebshop vind je twee fantastische freestoestellen terug. 

Russian manicure

Wil jij de perfecte elektrische Russian manicure toepassen bij je klanten? Dan hebben wij in onze nagelwebshop exact wat je zoekt. We hebben een groot assortiment aan bitjes voor je elektrische nagelvijl. The Russian manicure, oftewel elektrische manicure is een zeer populaire techniek om nagelriemen te behandelen. Het is een techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse freesbits om de voorbereiding van de nagelriemen uit te voeren. Je gebruikt ze om nagelriemen terug te duwen en dode huidcellen op de nagelplaat of in de zijwallen te verwijderen. We hebben verschillende groottes in de Russian manicure bits die gaan van RM03 tot RM10 in prachtige regenboogkleuren. Koop in onze nagelgroothandel je Russian manicure bits voor je elektrische nagelvijl. 

Groot assortiment

In ons Urban Style Freesbits assortiment vind je heel veel verschillende bits terug. Wil je de onderkant van de nagels van je klanten uitfrezen of haviksnagels corrigeren? Ga dan voor de Urban Nails Freesbit Kegel rond. Of ben je eerder op zoek naar een bitje waarmee je de vorm onder de nagel kan uitfrezen, je nagel schoonmaken of te blenden richting een nagelriem? Dan koop je best de Small Cone Silver Bit van Urban Nails. Je vindt het allemaal in onze nagelwebshop! Goede Freesbits voor je elektrische nagelfrees is een fantastische investering voor je nagelsalon. Daarom is het uiterst belangrijk om je freesbits goed te verzorgen. Hiervoor hebben we de frees cleaners in ons assortiment waarmee je de bits na gebruik kan schoon borstelen.

Contacteer ons

Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek bent of heb je advies nodig en een extra woordje uitleg over het gebruik van een elektrische nagelvijl? Twijfel dan niet om ons een berichtje te sturen in de chatbox. Je kan ons ook steeds opbellen via het telefoonnummer: 0032(14)416472| Meer

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Adoré Nail Cosmetics BV - BTW BE0478.340.652. - Groothandel - Opleidingen - Workshops - Urban Nails